Vi elsker at gøre vores børn glade.

Måske har du lagt mærke til, at der er en overvægt af Spiderman og Disney Frost på Kidzy.dk. Vi elsker at gøre vores børn glade og derfor ender der altid lidt ekstra af disse i indkøbskurven.

Hvis du har et specifikt ønske til et produkt, er du altid velkommen til at skrive til os.

Sådan begyndte Kidzy-eventyret

Yasin, som grundlagde Kidzy.dk for få år siden, fortæller at: “Idéen til Kidzy.dk opstod, fordi jeg dag efter dag blev sendt på posthuset efter pakker for min kone. Hun elskede nemlig at shoppe bamser, bøger og børnetøj til vores to døtre. 
Som årene gik skrumpede min pengepung, og de mange ting voksede efterhånden ud af lejligheden. Jeg måtte gøre noget, og det var her idéen om at skabe Kidzy.dk begyndte at blomstre.
Jeg tænkte, det måtte kunne gøres både smartere og billigere, og efter timevis af Disney Frost- og Gurli Gris-research investerede jeg i de første ting. Mine døtre var ellevilde med fars nye idé, men hvad med resten af verden? Jeg satte et par Disney-lamper til salg over Facebook som en test. Alle lamperne var hurtigt væk, og jeg vidste fra den dag, at idéen var godkendt. Nu har jeg købt så meget ind, at der er nok til alle.“
I dag findes der hundredvis af Disney-licenserede børneprodukter på Kidzy.dk, som vi sælger til fordelagtige priser til glæde for både min egen og alle andre danske familier.

Vi håber at I vil følge med på rejsen.